JELENTKEZÉS A FOGADÓESTRE

TUDNIVALÓK A JELENTKEZÉSHEZ

Az alsó tagozat fogadóestje – 2021. április 12-én (hétfőn) 17 és 19 óra között –; a felső és a gimnáziumi tagozat fogadóestje - 2021. április 13-án (kedden) 17 és 19 óra között - az idei tanév második félévében (a járványhelyzet miatt) online módon zajlik majd. Ennek sikeres lebonyolításához kérjük, hogy töltsék ki az alábbi űrlapot.

A szaktanárokhoz (ugyanúgy, mint a hagyományos fogadóest alkalmával) megadott időpontokra tudnak jelentkezni, most azonban a nevükön kívül egyéb adatokat (e-mail, telefonszám) is kérünk, hogy a szaktanárok ezek segítségével, előzetes egyeztetés céljából fel tudják venni Önökkel a kapcsolatot. (Az adatokat egyéb célra nem használjuk fel és nem tároljuk, azokat a fogadóest utáni napon töröljük).

Amennyiben április 8 és 9. között nem kapnak megerősítő e-mailt az iskolától, kérjük, mindenképp jelezzék ezt az intézmény e-mail címére ( bp16tancsics@gmail.com ) küldött levélben.

A jelentkezés 2021. április 7. 23:59-ig biztosított, az űrlap elküldése után módosításra nem lesz lehetőség.

A kötelezően kitöltendő mezőket csillaggal jelöltük, de kérjük, hogy a minél hatékonyabb szervezés érdekében minden mezőt töltsenek ki (a szaktanárok és választható időpontok listája a diák tagozatának és osztályának bejelölését követően válik elérhetővé).

VISSZAJELZŐ ABLAK

Ha a visszajelző ablak üresen maradt, akkor a jelentkezés nem sikerült.

ADJA MEG A NEVÉT *

ADJA MEG GYERMEKE NEVÉT *

ADJA MEG AZ EMAILES ELÉRHETŐSÉGÉT * (egyeztetés céljából)

ADJA MEG A TELEFONOS ELÉRHETŐSÉGÉT (egyeztetés céljából)

ADJA MEG A TAGOZATOTADJA MEG AZ OSZTÁLYT

ADJA MEG A TANÁR(OKA)T

A sikeres jelentkezéshez a tanár nevét és az időpontot is ki kell választani.

A jelentkezés lezárult